Let's brunch at Escargot Bistro

July 25th, 2014 07:40

Imi plac locurile de poveste aproape la fel de mult cat imi place sa mananc, asa ca nu a fost greu deloc sa ma indragostesc de Escargot Bistro din prima secunda cand am intrat in gradina.



Era la inceputul verii, ploua cu galeata si glicina tocmai inflorise. Ce sa vrei mai mult !?


Am mancat o salata si m-am intrebat, cum probabil o faci si tu acum: Ce mare lucru poti astepta de la o salata? Well, a fost una dintre cele mai gustoase salate cu creveti pe care le-am mancat vreodata. Atat de gustoasa incat am si uitat sa-i fac poza :))

Si asta nu e tot, Razvan Exarhu, who's the Chef by the way, mi-a recomandat un desert al carui nume nu mi-l amintesc, dar stiu ca poate fi usor confundat cu "tort irlandez", desi nu este un tort, si in nici un caz irlandez, desert care primeste titlul de "cel mai bun" desert "pe care l-am mancat vreodata".


( #tortulirlandez, cel mai bun desert din lume )

Dupa aceaste experiente culinare, vizuale si olfactive, ne-am autoinvitat ( eu si Bianca, ofc) la un brunch.
Sa ne gateasca Razvan si sa povestim una-alta, asa, ca la brunch, pe relaxare.



Si iata, ne-a gatit, am invatat o reteta de mic dejun intarziat, am povestit, am mancat si am ras mult.



Daca sunteti curiosi, macar sa vedeti reteta, cu care sigur veti impresiona pe cineva drag intr-o dimineata tarzie de weekend, click PLAY.



comments powered by Disqus