Fashion for Business in Bucuresti

March 24th, 2014 08:02

Acum cateva saptamani bune am fost invitata sa vorbesc despre blogul pe care tocmai il cititi in cadrul unui eveniment organizat de Revista Biz.
Pe scurt, dupa ce mi-a trecut uimirea ca propunerea vine de la o revista de business, m-am pregatit si mi-am sustinut discursul.Nu despre mine vreau sa vorbesc totusi, ci despre Biz si experienta participarii la acest eveniment, pentru ca a fost o experienta mi-nu-na-ta!
Desi, recunosc, nu am asimilat tot ceea ce au prezentat antevorbitorii mei ( pentru ca tremuram in coltul din stanga scenei, cu mintea aparent goala), am ascultat toate prezentarile cu urechile ciulite si mintea deschisa.
S-a vorbit frumos, s-au prezentat cifre, modele de succes, "asa da si si asa nu', tipsuri despre social media, ce doresc companiile de la bloggeri, ce nu doresc de la ei...s.a.m.d.
Ceea ce m-a incantat insa cel mai tare a fost partea de networking, caci da, se intampla din plin si se discuta pe subiect, se propun parteneriate, idei de proiecte, se deschid usi despre care nici nu stiai ca exista.
Si abia dupa ce s-a incheiat ziua am inteles ce-am cautat la un eveniment organizat de o revista de business. E simplu, se vorbeste si se intampla business. Si toti cei implicati vin pentru asta, nu pentru desert, nu pentru ca trebuie sa-ti faci aparitia, nu pentru ca i-a trimis compania...
Iata de ce, cand m-au intrebat ( revista Biz, ofc) daca vreau sa fiu blogger oficial pentru evenimentul din data de 27 Martie, numit chiar Fashion for Business n-am stat nici o secunda pe ganduri.
Am citit programul, am analizat speakerii si, cum ar spune englezii, I'm telling you, it's a must on your agenda!
Mai multe detalii aici.
Ne vedem jooooooi!


comments powered by Disqus